Over de docente: Susan

Yoga is voor mij een 'way of life' geworden. Als jonge twintiger ontdekte ik dat yoga mij helpt om mezelf sterk en rustig te voelen in tijden van stress, zorgen en overprikkeling. Zodra ik merk dat ik wordt meegesleept door de waan van de dag, is het tijd voor meer yoga. Yoga betekent voor mij: bewustzijn, bewegen, tijd voor mezelf, inspanning en ontspanning, plezier en rust. Daarnaast houden de oefeningen mijn lichaam sterk en soepel. 

In 2014 ben ik gestart met het volgen van lerarenopleidingen en ik ben voor 550 uur gecertificeerd docent. Vanaf 2016 heb ik les gegeven op verschillende sportscholen, yogastudio's en in de vrije natuur.

Vanaf het begin heb ik grote liefde voor de dynamische Power en Asthanga yoga. Naarmate ik ouder werd wilde ik dit afwisselen met andere vormen van yoga.  Ik heb me daarom ook verdiept in Vinyasa yoga, Prana yoga en Yin yoga .

Mijn eerste opleiding heb ik gevolgd in India. Daarna in Nederland bij Johan Noorloos, Daphne Koken en Simon Rowe. Shiva Rea is een grote inspiratiebron voor mij. Ik blijf mezelf doorlopend ontwikkelen met nieuwe trainingen. 

In de les geef ik vooral aandacht aan de adem en bewustwording van je lichaam. Waar zit de spanning in je lichaam? Voelen hoe je energie erbij staat voor die dag.  

Namasté, Susan de Wolff


Om Shanti Shanti Shanti

 

Shanti betekent in het sanskrit:

innerlijke rust.

Een staat van mentale en spirituele vrede

waarbij je voldoende kennis bezit om

sterk te blijven in tijden van stress

en onrust.